Kinabladets arkiv

Kinabladets arkiv har tidsskrifter der kan downloades eller læses online, der går tilbage til år 1999.

reol-1

 

 

 

 

 

Her er en oversigt over tidligere udgivne numre (digital udgave) klik her

Nedenstående er indholdsfortegnelse for Kinabladet samt link til det pågældende nummer.

 • Kinabladet Nr. 61 Forår 2014

  Kinabladet nr 61 Forår 2014
  Indhold:
  Mao i guld på en sokkel af marmor – En statue i guld var en af gaverne, da kineserne fejrede, at det den 26. december 2013 var 120 år siden, at Mao Zedong blev født.  Den 82 cm høje guldstatue med indlagte ædelstene er anbragt på en sokkel af marmor.

  Staten kan ikke garantere for ufarlig mad – Manglende kontrol med fødevarer. Myndighederne bruger medierne til at afsløre grove overtrædelser af fødevareloven.

  Hyldestsang til Mandela på kinesisk – Teksten til rockbandet Beyonds hyldest til Nelson Mandela Continue reading →

 • Kinabladet nr. 60 Vinter 2013

  Kinabladet nr. 60 Vinter 2013
  Indhold:
  Fra tanke til bombesprængning i Beijing – En mand ved navn Ji Zhongxing sprængte den 20. juli 2013 en hjemmelavet bombe i Beijings internationale lufthavn.

  Kinesisk Nytår, årets største festival – På et måneårs sidste aften samles familierne til årets „gensynsmiddag“ for at fejre det nye års komme.

  Boganmeldelse: Hvidløgsballaderne –  Nobelpristageren Mo Yan på dansk, en beretning om almindelige Menneskers ukuelighed. Continue reading →

Klik på ovenstående nummer for at læse tidligere numre af Kinabladet.  Rækkefølgende er faldne hvor 1 er det nyeste nummer og det højeste tal er det første nummer af Kinabladet.